Onno de Graaf

  Directeur/eigenaar. Registermakelaar in Assurantiƫn (RMiA). Jarenlange ervaring in TOP-MKB en grootzakelijke/ publieke sector.

  Ervaring opgedaan bij 2 grootbanken en vervolgens bij 2 grote Amerikaanse beursmakelaars. Verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken bij De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V..

  Joke Natenstedt

  Consultant en medewerker van D.G.V. B.V., meer dan 28 jaar werkzaam in de corporatiebranche.

  Joke Natenstedt is meer dan 31 jaar werkzaam in de corporatiebranche en heeft een uitgebreide expertise opgebouwd op het gebied van risicobeheer, verzekeringen en het begeleiden van medewerkers. Met een creatieve, praktijkgerichte aanpak wil zij voor D.G.V. B.V.een bijdrage leveren aan de kwaliteit van de verzekeringenportefeuille en het risicobeheer van woningcorporaties door onafhankelijk advies en begeleiding.

  Esther Verhoeff

  Directiesecretaresse en medewerker van D.G.V. B.V.

  Miranda de Graaf-Zwanenburg

  Commercieel- facilitair- claimsmedewerker van D.G.V. B.V.
  DISCLAIMER > De informatie op deze website is van algemene aard en kan niet worden gezien als een persoonlijk advies. De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. is niet verantwoordelijk voor het gebruik en de interpretatie van deze informatie door bezoekers van deze website. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. Verwijzingen op deze website kunnen voeren naar andere websites en informatiebronnen welke door derden worden bijgehouden en vormgegeven en waarover De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. geen controle heeft. De Graaf Verzekeringsconsultancy B.V. is niet verantwoordelijk van het gebruik en de interpretatie van langs dergelijke weg verkregen informatie door bezoekers van deze website, dan wel de waarborg van privacygegevens op dergelijke websites.