Onno de Graaf D.G.V biedt als consultant en registermakelaar in assurantiƫn een hoogwaardige dienstverlening bij uw risico- en verzekeringsbeleid van de onderneming. D.G.V. richt zich op bedrijfsmatige risico's, die omwille van hun complexiteit en volatiliteit verzekeringstechnische expertise vergen.

  Onze focus ligt op gemeenten, woningcorporaties, TOP MKB/Grootzakelijke markt, met een geografische focus op heel Nederland.

  D.G.V realiseert haar doelstellingen met een hoge mate van deskundigheid en vakmanschap en op persoonlijke aandacht van de klant gebaseerde service.

  Wij leveren praktisch toepasbare oplossingen in nauwe samenwerking met de opdrachtgever. Onze kernwaarden: integriteit, partnerschap, gedrevenheid en mensgerichtheid. D.G.V. kiest bewust voor een kleinere organisatie, zodat persoonlijke aandacht centraal staat.

  Vertrouwen

  Wij begrijpen dat de betekenis en het belang van zakendoen is gebaseerd op wederzijds vertrouwen. Wij gaan uit van een persoonlijke benadering binnen het zakendoen, omdat naar onze overtuiging, dit leidt tot langdurige relaties. Onze kennis en onze interesse in zaken waarmee u als onze klant zich bezig houdt, stelt ons in staat tijdig te anticiperen -en daarmee adequaat te reageren- op veranderingen in zowel uw specifieke markt als ook de verzekeringsmarkt. Verzekeren is niet voor niets het beste te omschrijven als 'People Business'.

  DISCLAIMER > De informatie op deze website is van algemene aard en kan niet worden gezien als een persoonlijk advies. De Graaf Verzekeringsconsultancy is niet verantwoordelijk voor het gebruik en de interpretatie van deze informatie door bezoekers van deze website. Voor een persoonlijk advies kunt u contact opnemen met De Graaf Verzekeringsconsultancy. Verwijzingen op deze website kunnen voeren naar andere websites en informatiebronnen welke door derden worden bijgehouden en vormgegeven en waarover De Graaf Verzekeringsconsultancy geen controle heeft. De Graaf Verzekeringsconsultancy is niet verantwoordelijk van het gebruik en de interpretatie van langs dergelijke weg verkregen informatie door bezoekers van deze website, dan wel de waarborg van privacygegevens op dergelijke websites.