Over De Graaf Verzekeringsconsultancy

  DGV ziet in haar werkzaamheden het belang van een goed werkend crisis/calamiteitenplan en de noodzaak tot oefenen, trainen, opleiden (OTO). Daartoe werken wij samen met Alisitas Consultancy en Vredeveld Training en Advies B.V.

  Alisitas Consultancy

  Anna van Burenstraat 19
  3314 NA Dordrecht 
  +31 63 49 92 628 
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

   Een spin in het web voor het verbeteren van veiligheid op bestuurlijk en operationeel niveau.
  Wij leveren niet alleen plannen maar zorgen ook voor de implementatie en draagvlak.

  Er komt veel kijken bij het opzetten of verbeteren van een calamiteitenorganisatie, dit alles is geborgd in beleidsplannen en handreikingen. Door het ontwikkelen van deze documenten zorg je er als woningcorporatie voor dat alle details zijn uitgedacht zodat men niet voor verassingen komt te staan ondanks dat elke calamiteit anders is. Zo ontwikkelen wij samen een visie op veiligheid, een meer jaren beleidsplan calamiteiten, een operationeel calamiteitenplan, een opleiden, trainen en oefenplan die aansluit op de cultuur binnen de organisatie. Samen dragen wij zorg voor het implementeren van deze plannen zodat het ook wordt gedragen door de organisatie. Dit kan bijvoorbeeld door personeelsbijeenkomsten en themasessies om awareness te creëren. Ook gaan we samen oefenen (ook met de hulpdiensten en andere partners) en implementeren de verbeterpunten. Op deze manier zorgen wij ervoor dat we er klaar voor zijn als het nodig is.  

  • Naast adviseren over veiligheid geven wij ook verschillende trainingen over bijvoorbeeld calamiteiten, terrorisme en agressie. 
  • Dit doen wij door met enthousiasme te werken aan veiligheid op een frisse en innovatieve manier.
  • Wij zijn echte netwerkers, samen met veiligheidspartners bereik je immers meer.
  • Specialist op het gebied van: veiligheid, calamiteiten/crisismanagement en terrorisme.
  • Voor wie? Met name de (semi) publieke sector zoals: woningcorporaties, gemeenten, ministeries etc.

  Vredeveld Training en Advies B.V.

  Geert Vredeveld
  De Kruisboog 15
  8255 GC
  Swifterbant

  +31 32 12 00 005
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  www.vredeveld.com

  Diensten, gerelateerd crisismanagement

  Onze diensten bestaan uit het wegwijs maken van mensen in het doolhof dat ontstaat als zich een calamiteit of onverwachte crisis voordoet. In plaats van onzekerheid en stress, krijgen medewerkers van woningcorporaties overzicht en rust bij hun activiteiten om de gevolgen van de calamiteit onder controle te krijgen. Dat voorkomt onnodige fouten tijdens de aanpak van de calamiteit en versterkt het imago van de woningcorporatie. Bovendien geeft het “wegwijs maken” inzicht in het proces dat zich na de actuele calamiteit als nazorg moet worden afgewikkeld.

  De accenten daarin liggen vooral op het aanbrengen van structuur en planvorming in de aanpak van een calamiteit en het trainen en oefenen van medewerkers in hun functioneren tijdens die calamiteit. Wij hechten naast het aanbrengen van routine in de aanpak van de calamiteitenaanpak ook veel belang aan de persoonlijke psycho-sociale situatie van de mensen die bij die aanpak betrokken zijn.

  Bij ons is altijd sprake van maatwerk. Geen bulkproduct maar een aanpak zoveel mogelijk gericht op de werkcultuur van de betreffende woningcorporatie.